Milloin Thaimaa avautuu turisteille?

Thaimaahan voi matkustaa Suomesta myös korona-aikana vuonna 2022. Heinäkuun 2022 alusta alkaen riittää, että Thaimaahan matkustettaessa on mukana todistus täydestä koronarokotussarjasta tai negatiivinen testitodistus enintään 72 tuntia ennen matkan alkua otetusta RT-PCR- tai antigeenikoronatestistä.

Paljonko rahaa Thaimaahan?

Paljonko käteistä thaimaahan? Thaimaahan saa tuoda lähes 13 000 euroa (15 000 usd) käteistä ilman tullausta.

Mitä pitää tietää Kun matkustaa Thaimaahan?

Thaimaahan matkustavan pitää ainoastaan näyttää lentoyhtiölle joko rokotustodistusta tai enintään 72 tuntia ennen matkan alkua tehtyä RT-PCR / Professional ATK COVID-19 -testiä. Rokotetut eivät siis joudu tekemään edes koronatestiä Thaimaahan päästäkseen.

Miksi kirjoitetaan Thaimaahan eikä Thaimaahan?

Sana maa taipuu maahan (eikä ”maaseen”) kuten muutkin yksitavuiset pitkään vokaaliin päättyvät sanat: päähän, puuhun, piihin. Niinpä myös yhdyssanan Thaimaa oikea taivutus on Thaimaahan.

Mitä mukaan Thaimaan matkalle?

Pakkauslista Thaimaa

  • Passi.
  • Käteistä euroina sekä useampi pankkikortti.
  • Varaukset &amp liput tulostettuna.
  • Reseptilääkkeet ja niiden reseptit.
  • Muutama vaatekerta.
  • Tarkista varavirtalähteiden merkinnät.
  • Heijastin jos matkakohteena on pienet saaret.
  • Kynsisakset, vanupuikkoja ja muutama hammastikku.

Mitä vaaditaan Thaimaahan?

Kaikilta Thaimaahan matkustavilta 18 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta vaaditaan: Rokotustodistus täydestä rokotesarjasta kaikilta täysi-ikäisiltä matkustajilta. Viimeisimmästä rokoteannoksesta tulee olla kulunut vähintään 14 vuorokautta.

Paljonko maksaa lennot Thaimaahan?

Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Thaimaa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 293 € (Helsinki-Vantaan lentoasema – Bangkok Suvarnabhumi). Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Thaimaa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 448 € (Helsinki-Vantaan lentoasema – Bangkok Suvarnabhumi).

Milloin Thaimaahan voi matkustaa?

Suunnittele matkasi huolella myös näiden riskien osalta sekä selvitä tarkoin vakuutusehtosi. Thaimaassa vallitsee vielä maanlaajuinen poikkeustila ainakin 31.7.2022 saakka. Koronatilanteen mahdollisesti heikentyessä ovat muutokset mahdollisia palveluissa ja liikkumisessa hyvin nopealla aikataululla.

Kauanko Thaimaaseen kestää lentää?

Kuinka kauan kestää lento Thaimaahan? Suoran lennon lentoaika Helsingistä Bangkokiin on noin kymmenen tuntia. Yhden välilaskun lennot Thaimaahan kestävät yleensä 15–30 tuntia.

Mihin kannattaa mennä Thaimaassa?

Jos olet ensimmäistä kertaa matkalla Thaimaahan, on Thaimaan suurin ja suosituin saari Phuket perusvarma valinta pakettimatkalle. Phuket sopii myös hyvin perheille; rannat ovat pitkät ja komeat, lapsille on monenlaista tekemistä ja Phuketin hotelleissa on hyvät uima-altaat.

Kannattaako Thaimaaseen matkustaa?

Kannattaako Thaimaahan matkustaa korona-aikana? Kyllä kannattaa. Monella tapaa Thaimaa on nyt parhaimmillaan. Luonto on saanut toipua, kun matkailijoita ei ole ollut ja hotellit tarjoavat hyviä tarjouksia.

Mitä papereita Thaimaahan?

PÄIVITYS 1.7.2022: Heinäkuun alusta 2022 alkaen Thailand Passia ei enää tarvita. Thaimaahan matkustavan pitää ainoastaan näyttää lentoyhtiölle joko rokotustodistusta tai enintään 72 tuntia ennen matkan alkua tehtyä RT-PCR / Professional ATK COVID-19 -testiä.

Miten Finnair lentää Thaimaahan?

Finnair lentää Bangkokiin ilman välilaskuja useita kertoja viikossa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lennämme maantieteellisesti lyhyempää reittiä Aasiaan, mikä tarkoittaa selvästi lyhyempää lentoaikaa Thaimaahan. Varaa lentosi Bangkokiin jo tänään!