Milloin Vauvahierontaan?

Ikärajaa hieronnalla ei ole, eli jo ihan pientäkin vauvaa voi hieroa, jos hän on perusterve. Vauvan iho on ohut ja rikkoontuu helposti, joten hieronnassa kannattaa käyttää apuna öljyä. Hyvä valinta on kasviöljy, kuten kookos- tai jojobaöljy, tai luonnonmukainen vauvaöljy.

Miten käyttää Hierontavasaraa?

Nosta hierontavasara varovasti käsiteltävälle lihasalueelle. Laitetta ei tarvitse painaa voimakkaasti, vaan anna sen kulkeutua itsekseen omalla painollaan käsiteltävän alueen yli. Liikuttele hierontavasaraa liukuvalla otteella – hitaasti, tasaisesti ja asteittain.

Miten lymfahieronta tehdään?

Koneellinen lymfahieronta koko vartalolle ja kasvoille

Miten hoito tehdään: Tunnin kestävässä hoidossa käsitellään ensin vartalo ja lopuksi kasvot alipainelaitteen avulla. Laitteessa on muovinen suulake, jossa voi tuntea pienen imun, ja sitä liuutetaan ihoa pitkin.

Mikä on Thai-hieronta?

Thaihieronta on perinteinen terapeuttinen thaimaalainen hieronta, jota yhdistävät Buddhalaiset lääkintäopit, akupunktio sekä venyttävät jooga-asennot. Perinteisesti Thaihieronta suoritetaan löysästi istuvissa vaatteissa (yleensä hieroja antaa vaatteet käyttöön) ohuella lattiamatolla maaten.

Miten hieroa olkapäitä?

Helppo hartiahieronta

  1. Asetu seisomaan tuolilla istuvan hierottavan taakse. …
  2. Laita peukalosi hierottavan selkärangan molemmin puolin noin kymmenen senttiä olkapäiden alapuolelle. …
  3. Hiero lihaksia rauhallisesti pyörivin liikkein.

Kenelle Kuumakivihieronta ei sovi?

Kuumakivihieronta ei sovi, jos kehossa on tulehdus, tarttuva ihosairaus, kuume, flunssa tai henkilöllä on tuntopuutos, sydänsairaus, suonikohjuja tai hyvin ohut iho. Edellä mainitut eivät välttämättä estä kuumakivihierontaa, mutta ne tulee ottaa huomioon hoidon aikana.

Mitä on Raskaushieronta?

Raskaushieronnalla voidaan hoitaa koko kehoa ja se rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin. Raskauden edetessä kehon painopiste muuttuu, ja erityisesti lantio ja selkä ovat kovalla koetuksella. Raskausajan hieronnasta onkin apua selkä- ja niskakipuihin sekä mm. turvotukseen, lihaskipuihin ja erilaisiin liitoskipuihin.

Saako hieroa jos on tulehdus?

Jos on sairastellut tai tulossa kipeäksi, ei hierontaan pidä mennä. Hieronta saattaa nimittäin levittää ja siten pahentaa tulehdusta.

Mitä on kalevalainen hieronta?

Kalevalainen jäsenkorjaaja käsittelee kehon pehmytkudokset, kalvorakenteet ja nivelet kivuttomalla mobilisaatiotekniikalla. Hoidon tavoitteena on purkaa lihasten jännitys ja tasoittaa kudosten painetta, jotta tuki- ja liikuntaelimistön tasapaino palautuu. Samalla kehon kudosnestekierto ja verenkierto paranevat.

Saako vatsaa hieroa?

Vatsan hieronta voi auttaa silloin, kun olet stressaantunut ja vatsalihakset ovat kireinä. Preventionin haastattelema, ravitsemuksesta ja terveydestä kirjoittava, suosittu bloggaaja McKel Hill suosittelee kireävatsaisille kahden minuutin vatsahierontaa ennen jokaista ateriaa.

Mitä hieronta auttaa?

Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Sitä käytetään esimerkiksi yleiseen rentoutumiseen, kivun lievittämiseen, ummetuksen hoitoon ja lihasten huoltamiseen. Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla.

Mitä on shiatsu hieronta?

Shiatsu tarkoittaa sormilla painamista (Shi=sormi, atsu=painaminen). Hoito sisältää miellyttävän peukaloilla ja kämmenillä painamisen lisäksi hierontaa, venyttelyä ja heilutteluja. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin. Hoidon jälkeen sinulla on hyvin rentoutunut ja miellyttävä olo.

Voiko ePassilla maksaa hierontaa?

Hierontaedulla maksaminen

Voit maksaa hierontapalvelun tuttuun tapaan laajassa käyttöpaikkaverkostossamme kätevästi Epassin mobiilisovelluksella, kertomalla paikan päällä puhelinnumerosi tai verkkomaksulla. Kysy aina ajanvarauksen yhteydessä Epassin maksutapa. HUOMIO!