Mitä Thaimaassa voi tehdä?

Thaimaa on matkakohteena uskomattoman monipuolinen. Jo parin viikon lomalla voi nauttia paratiisisaarista, sukeltaa korallien keskelle, patikoida viidakoissa, ajella pitkin mutkittelevia vuoristoteitä, siemailla cocktaileja pilvenpiirtäjien katolla ja seikkailla muinaisilla temppelinraunioilla.

Onko liskot vaarallisia?

Varaani puri verisesti miestä jalkaan Thaimaassa – tropiikin liskoja ei pidä missään nimessä lähestyä: ”Ovat erittäin vaarallisia ja aggressiivisia”

Onko Thaimaa halpa?

Hintataso Thaimaassa on yleisesti ottaen erittäin edullinen. Elintarvikkeet, ravintolat, alkoholijuomat (paitsi tuontiviinit) sekä paikalliset tuotteet ovat halpoja. Myös hotellimajoitus on halpaa.

Milloin Muumimukien valmistus siirtyi Thaimaahan?

Muumimukit tehdään nykyään Thaimaassa, missä tuotanto alkoi Suomen tuotannon rinnalla. Mukeja on tehty Thaimaassa 2000-luvun alkupuolelta lähtien.

Onko Thaimaassa vasemmanpuoleinen liikenne?

Suosituimpia lomakohteita, joissa on vasemmanpuoleinen liikenne, ovat mm. Australia, Bangladesh, Etelä-Afrikka, Kypros, Hong Kong, Intia, Irlanti, Iso-Britannia, Japani, Malesia, Malta, Mauritius, Namibia, Singapore, Thaimaa, Uusi-Seelanti.

Mitä Asuminen Thaimaassa maksaa?

Suomeen verrattuna asuminen Thaimaassa on varsin edullista, sillä hintataso on kohtalainen ja rahalle saa usein vastinetta. Riittävä budjetti Thaimaassa asumiseen on noin 1 000€ kuukaudessa, jolla elää kohtalaisesti.

Mitä Thaimaassa maksaa?

Suomen keskiarvoon verrattuna Phuketin yleinen hintataso on 40.01% matalampi ja vuokrahintataso 44.32% matalampi. Päiväbudjettiarvio halvalla matkustaessa on päivässä 31.71 € sisältäen halvimman tasoisen hostellin, ruokailut halvoissa ravintoloissa sekä julkisen liikenteen käyttämisen.

Onko Thaimaassa järviä?

Thaimaan pinkkinä hohtava kukkaisjärvi

Pinkkinä kukkiva järvi on hätkähdyttävä näky – ja jotain erilaista rantoihin ja temppeleihin tottuneelle matkailijalle. Paikasta käytetään myös nimeä Red Lotus Sea. Kumphawapin alueelta Udon Thanin provinssista löytyy järvi, joka täyttyy talvikuukausina kukkivista lootuksista.