Miten diabetes vaikuttaa hierontaan?

Diabeteshoidossa käytettävät insuliinipistokset aiheuttavat arpikudosta, jota käsitellään O.T.E. Hieronnalla®. Menetelmä on Suomessa pistosarpien hoitomuotona uusi. Hoidon seurauksena arpikudos pehmenee, jolloin pistäminen on helpompaa, pistoskohtia löytyy enemmän eikä pistäminen aiheuta kipua.

Voiko hierontaan mennä treenin jälkeen?

Hieronta Tehokas ja tärkeä lihashuollon konsti. – Hieronta heti treenin jälkeen aloittaa palautumisen. – Se vilkastuttaa aineenvaihduntaa, tuo lihaksiin hapekasta valtimoverta ja ravintoaineita ja kuona-aineet poistuvat. Hieronta nopeuttaa palautumista eivätkä paikat tule kipeiksi.

Mitä klassiseen hierontaan kuuluu?

Klassinen hieronta on hoitotarkoituksessa käsin tehtävää kehon pehmytkudosten mekaanista muokkausta. Hoitotilanteessa käytettäviin tekniikoihin sekä hieronnan voimakkuuteen vaikuttavat hieronnalle asetetut yksilölliset tavoitteet, joihin vaikuttavat mm. asiakkaan kunto ja elämäntilanne.

Käykö Edenred virike-etu hierontaan?

Liikunta- ja kulttuurietu eli Virikeetu on tarkoitettu virkistys- ja harrastustoimintaan, eli sillä ei saa maksaa hierontapalveluita. Edun piiriin kuuluu omaehtoinen liikunnan ja kulttuurin harrastaminen joko fyysisen aktiivisuuden tai tavanomaisen kulttuuritoiminnan muodossa.

Milloin ei saa mennä hierontaan?

Milloin ei hierontaan? On tilanteita, jolloin hierontaan ei pitäisi tulla. Hieronnan yleisimmät esteet ovat tulehdukset, kuume, flunssa, ruhjevammat, avohaavat, lihasrevähdykset, laskimotukos, hemofilia (verenvuototauti), syöpä tai tyrä. Epävarmoissa tapauksissa kannattaa kysyä hoitavalta lääkäriltä.

Miksi flunssassa ei saa mennä hierontaan?

Flunssan aikana tai heti jälkeen tulisi ns. normaalia hierontaa välttää muutama päivä, koska kehossa on taudin jäljiltä vielä kuona-aineita jotka voivat hieronnassa lähteä liikkeelle ja tehdä uudemman kerran kehnon olon. Runsas juominen on tärkeää flunssan aikana mutta myös sen jälkeen.

Voiko urheilun jälkeen mennä hierontaan?

– Hieronta heti treenin jälkeen aloittaa palautumisen. – Se vilkastuttaa aineenvaihduntaa, tuo lihaksiin hapekasta valtimoverta ja ravintoaineita ja kuona-aineet poistuvat. Hieronta nopeuttaa palautumista eivätkä paikat tule kipeiksi.

Käykö Smartum hierontaan?

Sähköisellä hierontaedulla voi maksaa kaikissa Smartum-verkoston hieronta– ja fysioterapiapaikoissa mutkattomalla SmartumPay-mobiilisovelluksella. SmartumPayn avulla etu kulkee aina mukana kännykässä. Hierontaedun tilaaminen, tiedottaminen, etujen lataaminen ja seuranta tapahtuvat kätevästi verkossa.

Voiko hieronnasta olla haittaa?

Jos on sairastellut tai tulossa kipeäksi, ei hierontaan pidä mennä.

Voiko Päänsäryssä mennä hierontaan?

Päänsärkyjä on erilaisia kuten myös migreenejä. Moni ei migreenin aikaan edes uskalla mennä hierontaan. Jos kuitenkin on kyse jännityspäänsärystä ja särky tulee päälle hieronnan jälkeen, voi olla kyse siitä, ettei niskahartiaseutua ole käsitelty tarpeeksi.

Milloin hierontaan synnytyksen jälkeen?

Voit tulla synnytyksen jälkeiseen hierontaan heti, kun se tuntuu sinusta sopivalle. Jos sinulle on tehty keisarinleikkaus, on hyvä odottaa ainakin 2 viikkoa, kunnes haava on kunnolla parantunut.