Thaihieronta Espoo – Veikko Paloheimo esittelee parhaat thaihieronnat Espoossa

Espoo tarjoaa thaihieronnan ystävälle useita laadukkaita, mutta kohtuu edullisia thaihieronta palveluita. Näin kertoo haastattelussamme oleva Espoolainen thaihieronta asiantuntija Veikko Paloheimo.

Mikäli haluat välttää pettymykset ja kokea hyvän thaihieronnan Espoossa, jatka lukemista. Tässä artikkelissa Veikko Paloheimo esittelee Espoon 3 parasta thaihieronta paikkaa, mitkä eivät takuulla jätä ketään kylmäksi.

Espoon parhaat thaihieronta paikat – Veikon top 3

Veikko paloheimo esittelee thaihientaa

Pyysimme veikkoa esittelemään omat suosikki Thaihieronta paikat Espoossa. Tässä Veikon mielestä 3 parasta, jotka soveltuvat niin aloittajalle kuin kokeneelle.

Veikko antaa kuitenkin aloittelijoille vinkin, että kannattaa kertoo hierojalle olevansa ensikertalainen, näin käsittely ei välttämättä ole liian rankkaa.

Lucky Thai Hieronta – Harakantie 5

Lucky Thai Hieronta

Olin kuullut hyvää Lucky Thai hieronnasta ja päätin antaa sille mahdollisuuden rentouttaa työpäivän jälkeen. Hierontapaikka sijaitsee kätevästi Harakantie 5:ssä, mikä tekee siitä helposti saavutettavan minulle.

Astuessani sisään, minut tervehti ystävällinen henkilökunta, ja tunnelma oli rauhallinen ja viihtyisä. Paikka ei ehkä ole suurin, mutta se luo intiimin ilmapiirin, mikä oli minulle miellyttävää.

Valitsin perinteisen thai-hieronnan, ja hieroja oli ammattitaitoinen. Hän osasi käsitellä jännittyneet lihakset tehokkaasti ja loi samalla rentouttavan ilmapiirin. Hieronta keskittyi erityisesti niihin alueisiin, joissa tunsin eniten jännitystä, ja se teki tehtävänsä erinomaisesti.

Lucky Thai hieronta tarjoaa myös joustavat aukioloajat, sulkeutuen vasta klo 22.00. Tämä sopii erityisen hyvin minulle, kun työpäivä saattaa venyä pitkäksi. Heidän puhelinpalvelunsa oli avulias ja ajanvaraus onnistui helposti.

Kokonaisuutena Lucky Thai hieronta tarjosi miellyttävän ja rentouttavan kokemuksen. Suosittelen tätä paikkaa kaikille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta thai-hieronnasta Espoossa. Osoite Harakantie 5 on helppo löytää, ja palvelu oli erinomaista. Aion ehdottomasti palata uudelleen.”

N5 Star Thai Spa

N5 STAR THAI SPA THAIHIERONTA ESPOOSSA

N5 Star Thai Spa on ehdottomasti yksi niistä paikoista, johon kannattaa suunnata, kun kaipaa monipuolista hierontakokemusta. Sijainti Kirkkojärventiellä tekee siitä helposti saavutettavan Espoon alueella, ja paikan sisään astuessaan huomaa heti, että täällä panostetaan asiakkaan hyvinvointiin.

Aukioloajat, jotka alkavat klo 10.00, sopivat hyvin niin aamuvirkulle kuin myöhäisille rentoutujille. Puhelinpalvelu oli avulias, ja ajanvaraus onnistui jouhevasti.

Valittavana oli laaja valikoima erilaisia hierontapalveluita, ja päätin kokeilla kokovartalohierontaa. Hieroja oli ammattitaitoinen ja ymmärsi välittömästi, mihin kohdistaa erityishuomionsa. Kokovartalohieronta oli hintansa arvoinen – se kesti täydet 60 minuuttia, ja tunsin oloni virkistyneeksi ja rentoutuneeksi jokaisen minuutin jälkeen.

Hinnat olivat kohtuulliset, ja vaihtoehtoja löytyi eri budjeteille. Erityisesti pidin siitä, että tarjolla oli myös erilaisia erikoishierontoja, kuten kookosöljyhieronta ja aromahieronta.

N5 Star Thai Spa tarjoaa monipuolisen valikoiman hierontapalveluita, ja paikan henki oli rento ja ammattimainen. Suosittelen ehdottomasti tätä paikkaa kaikille, jotka haluavat hemmotella itseään laadukkaalla hieronnalla Espoossa

Sabai Wellness Spa Oy – Perinteinen Thai-Hieronta Elämyksellisessä Ympäristössä

Sabai thaihieronta Espoossa

Sabai Wellness Spa tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen perinteisen thai-hieronnan parissa. Sijainti Iso Omenan sydämessä tekee siitä helposti saavutettavan, ja itse spa-huoneisto sijaitsee toisessa kerroksessa, luoden rauhallisen ja rentouttavan ympäristön.

Päästyäni paikalle minut otettiin vastaan ystävällisesti, ja sain heti tuntea olevani hyvissä käsissä. Valitsin perinteisen thai-hieronnan 60 minuutin kestolla. Hinta saattaa olla hieman korkeampi, mutta se oli ehdottomasti jokaisen euron arvoinen.

Perinteinen thai-hieronta oli erilainen kuin muut kokeilemani hieronnat. Hieroja käytti koko vartaloaan taitavasti, venytellen lihaksia ja edistäen samalla verenkiertoa. Tämä thai-joogahieronta loi ainutlaatuisen tunteen kehon ja mielen harmoniasta. Huomasin, että hieronnan jälkeen lihakseni tuntuivat rennommilta ja mieleni oli selvempi.

Spa-kokonaisuus oli hyvin hoidettu, ja tila oli siisti ja viihtyisä. Vaikka hierontaan ei käytetty öljyä, se ei vähentänyt kokemuksen rentouttavuutta. Asiakkaana oli suositeltavaa olla mukavissa ja väljissä vaatteissa, ja tämä lisäsi hieronnan vaivattomuutta.

Yhteenvetona voin suositella Sabai Wellness Spa Oy:tä kaikille, jotka haluavat kokea perinteistä thai-hierontaa ammattitaitoisessa ympäristössä. Vaikka hinta saattaa olla hieman korkea, kokemus ja hyvinvointi, jonka saat, tekevät siitä erinomaisen valinnan rentoutumiseen ja kehon hyvinvoinnin tukemiseen.

Kotiin tilattava yksityinen thai hieronta Espoo

Veikko Paloheimo kertoo että Kotiin tilattavat yksityiset thai-hierojat ovat mielestäni loistava ratkaisu rentoutumiseen varsinkin pitkän työpäivän päätteeksi. Työskennellessäni markkinoinnin parissa päivät voivat olla stressaavia, ja siksi on tärkeää löytää tapoja rentoutua ja hoitaa kehoa.

Ensinnäkin, kotiin tilattavat hierojat tarjoavat mahdollisuuden nauttia thai-hieronnasta omassa kodissa. Tämä on valtava etu, sillä matkustaminen hierontapaikalle voi lisätä stressiä, joka vastoin hieronnan tarkoitusta. Kotona voi luoda rauhallisen ympäristön, jossa voi täysin rentoutua ilman ulkopuolisten häiriötekijöiden vaikutusta.

Kotiin tilattavat hierojat ovat usein joustavia aikataulujensa suhteen. Tämä on suuri etu, kun työpäivät voivat venyä pitkiksi, eikä aina ole mahdollista poistua kotoa. Hierojan tilaaminen kotiin tarjoaa mahdollisuuden nauttia rentouttavasta hieronnasta juuri silloin, kun sitä eniten kaipaa.

Veikko antaa vinkiksi että Freelancer hierojia kannattaa etsiä Seksitreffit nimiseltä sivustolta.

Mitä thaihieronta maksaa kaupungissa Espoo?

Thaihieronta Espoossa on varsin suosittu tapa rentoutua, täten paikkoja on useita ja hinnat ovat kilpailun takia kohtalaiset.

Veikko osaa arvioida että Perinteinen thaihieronta kaupungissa Espoo maksaa noin 60 euroa. 30 minuutin thaihieronta Espoossa maksaa yleensä 40 euroa.

Veikon mukaan tavallisesti thai hierontaa on saatavilla 30 ja 60 minuutin paketteina 

Miten varata aika thaihierontaan Espoossa ?

”Tunnetuimmat hierontapaikat Espoossa eivät vaadi ajanvarausta etukäteen. Tällöin paikalla ei kuitenkaan välttämättä ole mieluisaa hierojaa. Mikäli haluat päästä tietyn tytön hierottavaksi, kannattaa aika varata puhelimitse etukäteen.” – Veikko kertoo.

Kannattaa huomioida, että moni ei vastaa ollenkaan viesteihin, vaan paikanpäälle joutuu soittamaan. yleensä thaihierojat puhuvat sen verran hyvin suomea että ajanvaraus onnistuu ongelmitta.

Lopuksi Veikko haluaa vielä muistuttaa että Espoon thai hieronta -paikoissa hierojat vaihtuvat varsin usein, joten kokemus ei välttämättä ole aina sama.