Thai hieronta Espoo

Etsinnässä paras thaihieronta kaupungista Espoo? Saavuit juuri oikealle sivustolle, sillä tässä artikkelissa listaan kaikki parhaat thai hieronta paikat kaupungissa Espoo.

Thaihieronnan ystävälle Espoo on erinomainen kaupunki, sillä Espoosta löytyy runsaasti loistavia thaihieronta paikkoja.;

Espoosta löytyy myös paljon yksityisiä thaihierojia, jotka tarjovat thaihierontaa kotoaan, ehkäpä hieman edullisimmilla hinnoilla.

Espoo Thaihieronta paikat

Tässä lists johon sisällytin kaikki parhaat thaihieronta paikat kaupungista Espoo .

Listan alussa suosituimmat thaihieronta paikat Espoossa ja lopussa pienemmät, vähemmän tunnetut ja yksityiset toimijat.

Olen henkilökohtaisesti kokeillut jokaista listalla olevaa thaihierontapaikkaa Espoossa , joten voin taata että ne ovat hyviä.

Kannattaa kuitenkin muistaa että Espoon thaihierontapaikoissa hierojat vaihtuvat varsin usein, joten kokemus ei välttämättä ole aina sama. 

Jos et ensimmäisellä kerralla saanut tarpeeksi hyvää palvelua, voi olla hyvä kokeilla uudelleen.

Yksityinen thai hieronta Espoo

Perinteisten isojen, useita hierojia työllistävien hierontapaikkojen lisäksi Espoosta löytyy myös useita yksityisiä, ns freelancer thaihierojia.

Yksityisen tarjoama thaihieronta Espoossa saattaa olla edullisempi vaihtoehto. Tiedät myös tarkalleen miltä hieroja näyttää.

Voit etsiä heitä eri ilmoitussivuilta tai esimerkiksi Facebookista. Muista, kuitenkin ettei yksityiseen thaihierontaan Espoossa kannata suunnata ilman ajanvarausta.

Omassa asunnossa thaihierontaa tarjoavia kannattaa lähestyä aluksi tekstiviestillä ja sopia aika. Yleisesti ottaen paikalla ei kannata suunnata ilman varausta,

Mitä thaihieronta maksaa kaupungissa Espoo?

Thaihieronta Espoossa on varsin suosittua, sillä thaihierontapaikkoja Espoossa on useita.

Tämä on hyvä kuluttajan kannalta, sillä hinta on maltillinen.

Perinteinen thaihieronta kaupungissa Espoo maksaa noin 60 euroa. 30 minuutin thaihieronta Espoossa maksaa yleensä 40 euroa.

Tavallisesti thai hierontaa on saatavilla 30 ja 60 minuutin paketteina 

Miten varata aika thaihierontaan Espoossa ?

Suosituimmat thaihieronta paikat Espoossa eivät vaadi tavallisesti ajanvarausta, vaan voi saapua paikalle ja katsoa, josko paikalla olisi vapaa hieroja.

Jos haluat varata ajan tietyltä hierojalta tai välttää odottamisen, kannattaa aika varata puhelimitse etukäteen.

Miten varaan ajan thaihierontaan Espoossa?

Tunnetuimmat hierontapaikat Espoossa eivät vaadi ajanvarausta etukäteen. Tällöin paikalla ei kuitenkaan välttämättä ole mieluisaa hierojaa. Mikäli haluat päästä tietyn tytön hierottavaksi, kannattaa aika varata puhelimitse etukäteen.

Kannattaa huomioida, että moni ei vastaa ollenkaan viesteihin, vaan paikanpäälle joutuu soittamaan. yleensä thaihierojat puhuvat sen verran hyvin suomea, että ajanvaraus onnistuu ongelmitta.