Thai hieronta Helsinki

Etsinnässä paras thaihieronta kaupungista Helsinki? Saavuit juuri oikealle sivustolle, sillä tässä artikkelissa listaan kaikki parhaat thai hieronta paikat kaupungissa Helsinki.

Thaihieronnan ystävälle Helsinki on erinomainen kaupunki, sillä Helsingistä löytyy runsaasti loistavia thaihieronta paikkoja.;

Helsingistä löytyy myös paljon yksityisiä thaihierojia, jotka tarjovat thaihierontaa kotoaan, ehkäpä hieman edullisimmilla hinnoilla.

Helsinki Thaihieronta paikat

Tässä lists johon sisällytin kaikki parhaat thaihieronta paikat kaupungista Helsinki .

Listan alussa suosituimmat thaihieronta paikat Helsingissä ja lopussa pienemmät, vähemmän tunnetut ja yksityiset toimijat.

Olen henkilökohtaisesti kokeillut jokaista listalla olevaa thaihierontapaikkaa Helsingissä , joten voin taata että ne ovat hyviä.

Kannattaa kuitenkin muistaa että Helsingin thaihierontapaikoissa hierojat vaihtuvat varsin usein, joten kokemus ei välttämättä ole aina sama. 

Jos et ensimmäisellä kerralla saanut tarpeeksi hyvää palvelua, voi olla hyvä kokeilla uudelleen.

Yksityinen thai hieronta Helsinki

Perinteisten isojen, useita hierojia työllistävien hierontapaikkojen lisäksi Helsingistä löytyy myös useita yksityisiä, ns freelancer thaihierojia.

Yksityisen tarjoama thaihieronta Helsingissä saattaa olla edullisempi vaihtoehto. Tiedät myös tarkalleen miltä hieroja näyttää.

Voit etsiä heitä eri ilmoitussivuilta tai esimerkiksi Facebookista. Muista, kuitenkin ettei yksityiseen thaihierontaan Helsingissä kannata suunnata ilman ajanvarausta.

Omassa asunnossa thaihierontaa tarjoavia kannattaa lähestyä aluksi tekstiviestillä ja sopia aika. Yleisesti ottaen paikalla ei kannata suunnata ilman varausta,

Mitä thaihieronta maksaa kaupungissa Helsinki?

Thaihieronta Helsingissä on varsin suosittua, sillä thaihierontapaikkoja Helsingissä on useita.

Tämä on hyvä kuluttajan kannalta, sillä hinta on maltillinen.

Perinteinen thaihieronta kaupungissa Helsinki maksaa noin 60 euroa. 30 minuutin thaihieronta Helsingissä maksaa yleensä 40 euroa.

Tavallisesti thai hierontaa on saatavilla 30 ja 60 minuutin paketteina 

Miten varata aika thaihierontaan Helsingissä ?

Suosituimmat thaihieronta paikat Helsingissä eivät vaadi tavallisesti ajanvarausta, vaan voi saapua paikalle ja katsoa, josko paikalla olisi vapaa hieroja.

Jos haluat varata ajan tietyltä hierojalta tai välttää odottamisen, kannattaa aika varata puhelimitse etukäteen.

Miten varaan ajan thaihierontaan Helsingissä?

Tunnetuimmat hierontapaikat Helsingissä eivät vaadi ajanvarausta etukäteen. Tällöin paikalla ei kuitenkaan välttämättä ole mieluisaa hierojaa. Mikäli haluat päästä tietyn tytön hierottavaksi, kannattaa aika varata puhelimitse etukäteen.

Kannattaa huomioida, että moni ei vastaa ollenkaan viesteihin, vaan paikanpäälle joutuu soittamaan. yleensä thaihierojat puhuvat sen verran hyvin suomea, että ajanvaraus onnistuu ongelmitta.