Thai hieronta Lohja

Etsinnässä paras thaihieronta kaupungista Lohja? Saavuit juuri oikealle sivustolle, sillä tässä artikkelissa listaan kaikki parhaat thai hieronta paikat kaupungissa Lohja.

Thaihieronnan ystävälle Lohja on erinomainen kaupunki, sillä Lohjalta löytyy runsaasti loistavia thaihieronta paikkoja.;

Lohjalta löytyy myös paljon yksityisiä thaihierojia, jotka tarjovat thaihierontaa kotoaan, ehkäpä hieman edullisimmilla hinnoilla.

Lohja Thaihieronta paikat

Tässä lists johon sisällytin kaikki parhaat thaihieronta paikat kaupungista Lohja .

Listan alussa suosituimmat thaihieronta paikat Lohjalla ja lopussa pienemmät, vähemmän tunnetut ja yksityiset toimijat.

Olen henkilökohtaisesti kokeillut jokaista listalla olevaa thaihierontapaikkaa Lohjalla , joten voin taata että ne ovat hyviä.

Kannattaa kuitenkin muistaa että Lohjan thaihierontapaikoissa hierojat vaihtuvat varsin usein, joten kokemus ei välttämättä ole aina sama. 

Jos et ensimmäisellä kerralla saanut tarpeeksi hyvää palvelua, voi olla hyvä kokeilla uudelleen.

Yksityinen thai hieronta Lohja

Perinteisten isojen, useita hierojia työllistävien hierontapaikkojen lisäksi Lohjalta löytyy myös useita yksityisiä, ns freelancer thaihierojia.

Yksityisen tarjoama thaihieronta Lohjalla saattaa olla edullisempi vaihtoehto. Tiedät myös tarkalleen miltä hieroja näyttää.

Voit etsiä heitä eri ilmoitussivuilta tai esimerkiksi Facebookista. Muista, kuitenkin ettei yksityiseen thaihierontaan Lohjalla kannata suunnata ilman ajanvarausta.

Omassa asunnossa thaihierontaa tarjoavia kannattaa lähestyä aluksi tekstiviestillä ja sopia aika. Yleisesti ottaen paikalla ei kannata suunnata ilman varausta,

Mitä thaihieronta maksaa kaupungissa Lohja?

Thaihieronta Lohjalla on varsin suosittua, sillä thaihierontapaikkoja Lohjalla on useita.

Tämä on hyvä kuluttajan kannalta, sillä hinta on maltillinen.

Perinteinen thaihieronta kaupungissa Lohja maksaa noin 60 euroa. 30 minuutin thaihieronta Lohjalla maksaa yleensä 40 euroa.

Tavallisesti thai hierontaa on saatavilla 30 ja 60 minuutin paketteina 

Miten varata aika thaihierontaan Lohjalla ?

Suosituimmat thaihieronta paikat Lohjalla eivät vaadi tavallisesti ajanvarausta, vaan voi saapua paikalle ja katsoa, josko paikalla olisi vapaa hieroja.

Jos haluat varata ajan tietyltä hierojalta tai välttää odottamisen, kannattaa aika varata puhelimitse etukäteen.

Miten varaan ajan thaihierontaan Lohjalla?

Tunnetuimmat hierontapaikat Lohjalla eivät vaadi ajanvarausta etukäteen. Tällöin paikalla ei kuitenkaan välttämättä ole mieluisaa hierojaa. Mikäli haluat päästä tietyn tytön hierottavaksi, kannattaa aika varata puhelimitse etukäteen.

Kannattaa huomioida, että moni ei vastaa ollenkaan viesteihin, vaan paikanpäälle joutuu soittamaan. yleensä thaihierojat puhuvat sen verran hyvin suomea, että ajanvaraus onnistuu ongelmitta.