Thai hieronta Oulu

Etsinnässä paras thaihieronta kaupungista Oulu? Saavuit juuri oikealle sivustolle, sillä tässä artikkelissa listaan kaikki parhaat thai hieronta paikat kaupungissa Oulu.

Thaihieronnan ystävälle Oulu on erinomainen kaupunki, sillä Oulusta löytyy runsaasti loistavia thaihieronta paikkoja.;

Oulusta löytyy myös paljon yksityisiä thaihierojia, jotka tarjovat thaihierontaa kotoaan, ehkäpä hieman edullisimmilla hinnoilla.

Oulu Thaihieronta paikat

Tässä lists johon sisällytin kaikki parhaat thaihieronta paikat kaupungista Oulu .

Listan alussa suosituimmat thaihieronta paikat Oulussa ja lopussa pienemmät, vähemmän tunnetut ja yksityiset toimijat.

Olen henkilökohtaisesti kokeillut jokaista listalla olevaa thaihierontapaikkaa Oulussa , joten voin taata että ne ovat hyviä.

Kannattaa kuitenkin muistaa että Oulun thaihierontapaikoissa hierojat vaihtuvat varsin usein, joten kokemus ei välttämättä ole aina sama. 

Jos et ensimmäisellä kerralla saanut tarpeeksi hyvää palvelua, voi olla hyvä kokeilla uudelleen.

Yksityinen thai hieronta Oulu

Perinteisten isojen, useita hierojia työllistävien hierontapaikkojen lisäksi Oulusta löytyy myös useita yksityisiä, ns freelancer thaihierojia.

Yksityisen tarjoama thaihieronta Oulussa saattaa olla edullisempi vaihtoehto. Tiedät myös tarkalleen miltä hieroja näyttää.

Voit etsiä heitä eri ilmoitussivuilta tai esimerkiksi Facebookista. Muista, kuitenkin ettei yksityiseen thaihierontaan Oulussa kannata suunnata ilman ajanvarausta.

Omassa asunnossa thaihierontaa tarjoavia kannattaa lähestyä aluksi tekstiviestillä ja sopia aika. Yleisesti ottaen paikalla ei kannata suunnata ilman varausta,

Mitä thaihieronta maksaa kaupungissa Oulu?

Thaihieronta Oulussa on varsin suosittua, sillä thaihierontapaikkoja Oulussa on useita.

Tämä on hyvä kuluttajan kannalta, sillä hinta on maltillinen.

Perinteinen thaihieronta kaupungissa Oulu maksaa noin 60 euroa. 30 minuutin thaihieronta Oulussa maksaa yleensä 40 euroa.

Tavallisesti thai hierontaa on saatavilla 30 ja 60 minuutin paketteina 

Miten varata aika thaihierontaan Oulussa ?

Suosituimmat thaihieronta paikat Oulussa eivät vaadi tavallisesti ajanvarausta, vaan voi saapua paikalle ja katsoa, josko paikalla olisi vapaa hieroja.

Jos haluat varata ajan tietyltä hierojalta tai välttää odottamisen, kannattaa aika varata puhelimitse etukäteen.

Miten varaan ajan thaihierontaan Oulussa?

Tunnetuimmat hierontapaikat Oulussa eivät vaadi ajanvarausta etukäteen. Tällöin paikalla ei kuitenkaan välttämättä ole mieluisaa hierojaa. Mikäli haluat päästä tietyn tytön hierottavaksi, kannattaa aika varata puhelimitse etukäteen.

Kannattaa huomioida, että moni ei vastaa ollenkaan viesteihin, vaan paikanpäälle joutuu soittamaan. yleensä thaihierojat puhuvat sen verran hyvin suomea, että ajanvaraus onnistuu ongelmitta.