Thaihieronta Seinäjoki – Parhaat Thaihierojat Seinäjoella

Seinäjoki on kaupunki, josta löytyy monia yllättävän hyviä thaihieronta paikkoja. Seinäjoelta löytyy myös useita yksityisiä thaihierojia, jotka tarjoavat thaihieronta –palveluitaan omalla asunnollaan.

Päätimme vastata yleisimpiin kysymyksiin ja listata tälle sivustolle kaikki Seinäjoelta löytyvät thaihieronta paikat, jotta nautinnollisen thaihieronnan löytäminen Seinäjoelta olisi helpompaa.

Seinäjoen Thaihieronta paikat

Thaihieronta Seinäjoki

Tässä lista isoimmista Seinäjoella toimivita thaihieronta –paikoista, joista löytyy yleensä useampi thaihieroja ja palvelu on hyvää.

Sweet Thaihieronta

Hieman keskustan ulkopuolella sijaitseva Sweet Thaihieronta on myös hyvä valinta. Hierojat vaihtuvat tyypillisesti usein ja palvelu on laadukasta.

Hieronta Sweet thaihieronnassa maksaa 40 euroa 30 minuutilta ja 60 euroa tunnilta. Ota yhtyettä soittamalla, sillä he eivät vastaa viesteihin.

Chabaa Thaihieronta

Chabaa thaihieronta sisäänkäynti
Chabaa thaihieronta sisäänkäynti. Kuva: Google Maps

Aivan Seinäjoen keskustassa sijaitseva Chabaa Thaihieronta tarjoaa laadukasta thaihierontaa perinteisin menetelmin.

Paikka on rauhallinen sekä siisti. Hierojat vaihtuvat silloin tällöin. Käytössä myös huomaamaton takaovi.

Nuat Thai

Nurmon puolella, teollisuusalueella sijaitseva Nuat Thai on myös hyvä valinta hierontaan suuntaavalle.

Yksityiset Thaihierojat Seinäjoella

Isojen Thaihieronta paikkojen Seinäjoelta löytyy runsaasti thaihierojia, jotka tarjoavat palvelujaan kotoa käsin.

Kotona palveluitaan tarjoavia kannattaa lähestyä aluksi tekstiviestillä ja sopia aika, suoraan paikalle suuntaamisen sijaan.

Tähän tulee myöhemmin lista tällä hetkellä Seinäjoella aktiivisisista yksityisistä thaihierojista.

Thaihieronnan hinta Seinäjoella

Vaikka Seinäjoella toimii useampikin Thaihierontaa tarjoava yritys, hinnat ovat silti maltillisia. Tavallisesti tarjolla on kaksi vaihtoehtoa, joko puolentunnin tai tunnin sessio.

Hintataso on yleisesti ottaen 60 euroa tunnilta ja 40 – 50 euroa puolelta tunnilta. Erilaisista ekstroista tulee neuvotella erikseen

Miten varaan ajan thaihierontaan Seinäjoella?

Isoimpiin thaihieronta paikkoihin voi Seinäjoella vain kävellä sisään ja kysyä, onko juuri nyt vapaita aikoja. Aika kannattaa kuitenkin varata puhelimitse etukäteen jos haluat tietyn hierojan palveluita. Huomioi, että moni thaihieronta Seinäjoella ei vastaa viesteihin, vaan paikanpäälle on soitettava.

Mitä Thaihieronta on?

Thaihieronta on perinteistä thaimaalaista hierontaa, joka on ollut olemassa jo tuhansia vuosia. Thaihieronnasta ja sen höydyistä löytyy kattava Thaihieronta opas.