Thaihieronta Vaasa – parhaat hierontapaikat

Vaasa on suomen pikkuthaimaa, sillä Vaasasta löytyy monia, erittäin hyviä thaihieronta paikkoja. Vaasassa on myös runsaasti kotona thaihierontaa tarjoavia pienempiä hieroja.

Tässä lista kaikista Vaasan thaihieronta paikoista. niin isoimmista toimijoista, kuin pienemmistä palveluitaan omalla asunnollaan tarjoavista harrastajista. Lisäksi artikkelista löydät kaiken, mitä tulee tietää ennen thaihierontaan menemistä.

Vaasan Thaihieronta paikat

Thaihieronta Vaasa

Tässä parhaat Vaasassa toimivat Thaihierojat. Aluksi listassa on isommat ja tunnetuimmat yritykset, ja lopuksi hieman tuntemattomammat yksityiset.

Yleisesti ottaen hierojat vaihtuvat isoimmissa paikoissa, joten jos et ensimmäisellä kerralla saanut tarpeeksi tyydyttävää palvelua, kannattaa kokeilla onnea uudelleen

Erawan

Thaihieronta Erawan sijaitsee Asemakadulla, lähes Vaasan keskustassa. Hyvän sijainnin lisäksi Erawan on todennäköisesti vanhin Vaasassa sijaitseva thaihieronta.

Paikka on hieman piilossa, eikä sen ikkunat ole täynnä thaihierontaa mainostavia kylttejä. Voisi myös ajatella että sisäänkäynti on varsin huomaamaton.

Hinta on myös edullinen. Tunnin hieronta maksaa 50 euroa.

Thaihieronta Varastokadulla

Vaasan varastokadulla sijaitseva thaihieronta on rauhallinen ja varsin huomaamaton paikka. Hierojat myös vaihtuvat usein.

Lähellä on myös thaimaalainen ravintola, sekä reilusti ilmaisia parkkipaikkoja.

Thaihieronta Olympiakadulla

Olympiakadulla sijaitseva thaihieronta tarjoaa rentouttavaa ja nautinnollista hierontaa. Tässä paikassa on myös usein tarjolla uusia hierojia, joten kannattaa kokeilla ainakin muutaman kerran.

Ajan voi varata joko soittamalla tai tulemalla suoraan paikanpäälle.

Yksityiset Thaihierojat Vaasassa

Yksityinen thaihieroja vaasassa

Isojen Thaihieronta paikkojen Vaasasta  löytyy runsaasti thaihierojia, jotka tekevät thaihierontaa kotonaan.

Omassa asunnossa thaihierontaa tarjoavia kannattaa lähestyä aluksi tekstiviestillä ja sopia aika. Yleisesti ottaen paikalla ei kannata suunnata ilman varausta,

Tähän tulee myöhemmin lista tällä hetkellä Vaasassa aktiivisisista yksityisistä thaihierojista.

Thaihieronnan hinta Vaasassa

Thaihieronta Vaasassa on varsin kilpailtua, sillä paikkoja on todellakin useita. Asiakkaalle tämä tietenkin on hyvä asia, sillä näin hinnat pysyvät maltillisena. Tyypillisesti thaihierontaa myydään 60 tai 30 minuutin paketteina.

Tunnin hieronta maksaa tavallisesti noin 60 euroa ja puolen tunnin session saattaa saada 40 euron hintaan. Jos hieronnassa haluaa jotain ekstroja, niistä täytyy jutella erikseen hierojan kanssa.

Miten varaan ajan thaihierontaan Vaasassa?

Tunnetuimmat hierontapaikat Vaasassa eivät vaadi ajanvarausta etukäteen. Tällöin paikalla ei kuitenkaan välttämättä ole mieluisaa hierojaa. Mikäli haluat päästä tietyn tytön hierottavaksi, kannattaa aika varata puhelimitse etukäteen.

Kannattaa huomioida, että moni ei vastaa ollenkaan viesteihin, vaan paikanpäälle joutuu soittamaan. yleensä thaihierojat puhuvat sen verran hyvin suomea, että ajanvaraus onnistuu ongelmitta.

Mitä Thaihieronta on?

Thaihieronta

Thaihieronta on perinteistä thaimaalaista hierontaa, joka on ollut olemassa jo tuhansia vuosia. Thaihieronnasta ja sen höydyistä löytyy kattava Thaihieronta opas.